LOADING...

O Nama

oNama-2

O Nama

Porta Royal je kompanija iznikla iz porodične firme,koja postoji vec dugi niz godina u Srbiji,prateći savremene svetske trendove.Počeli smo da se bavimo proizvodnjom,izvozom i ugradnjom sobnih vrata renomiranog italijanskog proizvodjača.Jednog od najvecih proizvodjača u Evropi.

Ono sto nas izdvaja od konkurenata jeste činjenica da je nasa kompanija usko specijalizovana za sobna vrata,pa tako u nasem asortimanu mozete pronaći veliki izbor prizvoda i inovativne usluge za sve vrste prostora.

Široku ponudu proizvoda čine moderni i savremeni materijali za Porta Royal sobna vrata koji ispunjavaju estetske,tehnološke i ekološke kriterijume,kao i kućnu dekoraciju za sve ukuse.


Bez obzira da li je reč o stambenim ili javnim objektima nudimo resenje i odgovore na razlicite zahteve. Porta Royal sobna vrata nude brojne prednosti kao što su veliki izbor dezena,pristupacne cene, jednostavno i brzo postavljanje,lako odrzavanje,dobra odpornost na svakodnevne uticaje.

Svojim kupcima obezbedjujemo kompletnu uslugu od strucnog savetovanja pri kupovini,preko dostave kupljenih proizvoda do profesionalne ugradnje od strane sertifikovanih timova.

Nasa vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu sa vremenom.